Douglas Kennedy : Viettelys

As low as €3.00 Original Price €4.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-VIET-459D2F

Käsikirjoittaja David Armitage saa onnenpotkun, kun hänen ideoimansa tv-sarja myydään isolle televisioyhtiölle. Rahakas diili ja ohjelman suosio kohottavat Davidin televisiomaailman kuumimpien nimien joukkoon. Entinen elämä menee kertaheitolla vaihtoon - vaimoa myöten.

Salaperäinen miljardööri Philip Fleck kutsuu menestyksen valossa paistattelevan Davidin paratiisisaarelleen ja houkuttelee häntä kumppaniksi erikoiseen fi lmihankkeeseensa. Kieltäytyminen osoittautuu kohtalokkaaksi. Pian David joutuu vastaamaan plagiointisyytteisiin, joista lehdistö repii kaiken irti - puhumattakaan siitä, että koko Hollywood kääntää hänelle selkänsä yhdessä yössä.

Onko uran yllättävä käänne vain painajaista vai Davidin päänmenoksi suunniteltu salajuoni? Kun David hakee kokemalleen vääryydelle hyvitystä, hän yrittää päihittää vainoajansa vielä nerokkaammalla juonella.

Viettelys on vauhdikas ja sarkastinen kuvaus Hollywoodin hullunmyllystä, jossa menestys on ainoa ihmisarvon mittari. Romaanin taustana ovat myös Douglas Kennedyn omat kokemukset tähtientekijöiden kaupungista.

More Information
Categories
AuthorDouglas Kennedy
TitleViettelys
Original titleTemptation
LanguageFinnish
CoauthorsKristiina Savikurki
Tax Class-
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja