Effects of heating on foodstuffs

€10.50
In stock
Only %1 left
SKU
P-EFFE-F38AFA
See all options
This summary was created using AI. This feature is still under development, but it aims to provide concise and easily understandable information about products.
Fiki-maskotti

Lämmityksen vaikutukset elintarvikkeiden ravintoarvoon ja kemiallisiin ominaisuuksiin ovat keskeisessä roolissa elintarvikekemian tutkimuksessa. Tämä teos syventyy ravintoaineiden koostumuksen ja ravintoarvon muutoksiin kuumennusprosessien aikana.

More Information
Categories
CoauthorsR. J. Priestley
TitleEffects of heating on foodstuffs
SKUP-EFFE-F38AFA
Keywordsravintoarvo, ravintoaineet, elintarvikekemia, näringsämnen (djur och människor), livsmedelskemi, elintarviketeknologia, näringsvärde
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja