Eija Mäkeläinen : Espanjalaisia kalaruokia ja kalaisia tarinoita
Espanjassa asuva suomalainen kotitalousopettaja ja tietokirjailija on suunnitellut hyvät ja toimivat kalaruokaohjeet. Ruokien valmistus onnistuu vähemmänkin kokanneelta kotikokilta.
Selkeiden ruokaohjeiden ja upeiden kuvien lisäksi tarjolla on kalaisia tarinoita Andalusiasta ja Madridista sekä kalastajien kertomuksia. Lukija otetaan myös mukaan espanjalaiseen joulupöytään ja turskakauppaan. Kalat ovat kansainvälistä herkkua, joilla ei ole maantieteellisiä rajoja. Kirja sopii matkakirjaksi, ravintolaoppaaksi sekä kotikeittiössä käytettäväksi. Esittelyssä 30 kalalajia tuntomerkkeineen sekä kirjaa varten kokeillut ruokaohjeet. Mukana suomalaiset, latinalaiset ja espanjalaiset kalalajiennimet. EU:n suositukset mm. kalan pakastamisesta sushin valmistuksessa ovat kirjan antamaa ruokaturvallisuutta parhaimmillaan. Hiilijalanjälki ja ekologisuus painottuvat kalavalintojen esittelyssä.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Eija Mäkeläinen |
Co-authors | Illustrated by: David Peréz Parilla |
Title | Espanjalaisia kalaruokia ja kalaisia tarinoita |
Keywords | Almeria, Andalusia, Cádiz, Espanja, Fuengirola, Kalahalli, Kalaruokia, Kalatarinoita, Kalatori, Madrid, Ruokaohjeet |