Elina Sana : Zavidovo-vuoto ja muita järkytyksiä

As low as €28.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-ZAVI-89ED54

Onko elämämme suunniteltua vai sattumien tulosta? Tätä kysyy Elina Sanan kirja. Tämä mielenkiintoinen elämäntarina kertoo suurista järkytyksistä, mutta myös ihmeistä ja onnistumisista.

Elina pelastuu kuin ihmeen kautta lähes varmalta hukkumiselta. Hänen kirjallinen työnsä saa uuden suunnan, kun siviilipalvelusmies kysyy häneltä yhden ratkaisevan kysymyksen. Juutalaisessa
synagogassa sattumalta tavattu israelilainen johdattaa hänet ratkaisevan todistajan luo. Ihmeet seuraavat toisiaan.

Nuoren idealistisen rauhanaktivistin maailma mullistuu, kun hän saa kutsun presidentinlinnaan. Zavidovo-vuoto astuu hänen elämäänsä ja häiritsee sitä vuosien ajan. Sen heittämä varjo työntää Elinaa maailmalle. Halu toimia rauhan ja ihmisoikeuksien puolesta vie Elinan kansainvälisiin YK-tehtäviin. Hän toimii UNEP:n maailmanlaajuisessa ympäristönsuojeluohjelmassa, auttaa lapsia UNICEF:n kehityshankkeissa, kouluttaa ammattitoimittajia Afrikassa ja järjestää WFP:n ruoka-apua pakolaisleireille. Globaalin tasa-arvon lisääminen sekä naisten ja tyttöjen aseman parantaminen muodostuvat työn painopisteiksi.

Moneen kertaan palkittu tietokirjailija, tutkija ja ihmisoikeusaktivisti Elina Sana tekee tässä kirjassa ”kuolinsiivoustaan” ja perkaa muistoja, kohtaamisia, iloja ja suruja.

☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja