Eric Tornblad : Efterrätt på tur

Discover easy and delicious outdoor dessert recipes perfect for both day trips and multi-day hikes. Eric Tornblad shares practical tips for making sweet treats on the go.
Suitable for: Ideal for those interested in outdoor cooking and hiking.
Mer av det lilla extra Eric Tornblad har skrivit flera uppskattade böcker om friluftsmat och har undermånga år hållit kurser och event om matlagning utomhus. Och en sak har han lärt sig – de rätter som är populärast är alltid desamma: efterrätterna. Det blev startskottet till den här boken. Här hittar du klassiker som hotam totam, krabbelurer och hajkbanan, menockså mer oväntade godsaker som inbakad äppelpaj och tiramisu! Recepten är enkla och anpassade för friluftsliv. De kräver få moment, kort tillagningstid och skapar minimalt med disk – så att du kan njuta mer och krångla mindre. En genomgående tanke i boken är att rätterna ska fungera för både dagsturer och på en fjällvandring. Alla recept har därför en variant som förklarar hur du kan anpassa receptet till en längre tur med övernattningar, där råvarorna både behöver vara lätta att bära och klara sig utan kylmöjligheter.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Eric Tornblad |
Title | Efterrätt på tur |
SKU | P-EFTE-D856D8 |