Erityisruokavaliot : opas ammattilaisille - Ravitsemus ja ruokavaliot

Out of stock
Only %1 left
SKU
P-ERIT-071560
See all options
More Information
Categories
CoauthorsAnne Antikainen & Anne Louheranta
TitleErityisruokavaliot : opas ammattilaisille - Ravitsemus ja ruokavaliot
SKUP-ERIT-071560
Keywordssyöpätaudit, kolesteroli, sydän- ja verisuonitaudit, ruokavaliot, erikoisruokavaliot, ravitsemus, syömishäiriöt, sairaat, ravintoainevalmisteet, keliakia, hermoston taudit, potilaat, diabetes, ravitsemusneuvonta, hoitolaitokset, sairaalat, ylipaino, lihavuus, ikääntyneet, laktoosi-intoleranssi, yliherkkyys, tuki- ja liikuntaelinten taudit, ruokailu, ruoka-allergia, ruoansulatuselinten taudit, ravitsemussuositukset, sairaudet, kihti, ravitsemushoito, Nutritional Requirements, Aged, Cardiovascular Diseases, suurkeittiöt, ravinnontarve, munuaistaudit, Nervous System Diseases, Neoplasms, Eating Disorders, Nutrition Therapy, food, Rheumatic Diseases, hoitosuositukset, Food Hypersensitivity, Diet, Reducing, Diet Therapy, Gastrointestinal Diseases, letkuruokinta, diet, Kidney Diseases, Gout, Dietetics, Diabetic Diet, Food, Formulated, Foods, Specialized
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja