Hannu Raittila : Atlantis

As low as €2.50 Original Price €7.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-ATLA-1ABA07

Atlantis on kuvaus tämän päivän Suomesta, suurista suunnitelmista, teknologian ja ihmisen köydenvedosta. Ja syvyyksiin vajonneesta menneisyydestä.

Tapahtumapaikkana on veden alle uponnut suomalainen kylä, jossa on aikanaan asunut tekniikkaa vailla eläneiden vanhauskoisten ortodoksien yhteisö. Noussut vesi on säilönyt tämän kansatieteellisen erikoisuuden kuuden metrin syvyyteen.

Paikalle saapuu liikemies Saarilahti, jonka tuotteita ovat maailman myydyimmät tietokonepelit. It-miljonäärimme ihailee valistusaikaa, hyödyn ja järjen aikakautta ja haluaa tehdä virtuaalibisneksen sijasta vaihteeksi jotain todellista. Hän aikoo rakentaa kylän paikalle teemapuiston, johon hän suunnittelee Suomen aikakausista kertovaa esityssarjaa.

Saarilahti on vakuuttunut draaman, pelin ja roolien kyvystä luoda menneisyydestä sellainen kuva, jonka suuri yleisö haluaa ostaa. Häntä ovat avustamassa kuvanveistäjä Kaarela, mainosmies Mäkelä ja apuri Kuosmanen, sekä tietämättään hanketta edesauttava kansatieteilijä Helena. Jokaisella on oma roolinsa Saarilahden ohjaamassa ja käsikirjoittamassa näytelmässä. Naamiohuvit voivat alkaa.

More Information
Categories
AuthorHannu Raittila
TitleAtlantis
LanguageFinnish
Tax Class-
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja