Henrik Ennart : Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat : om vår rädsla för riktig mat : vår rädsla för riktig mat

€6.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-DODE-DFBB86
See all options
This summary was created using AI. This feature is still under development, but it aims to provide concise and easily understandable information about products.
Fiki-maskotti

Henrik Ennart pohtii kirjassaan, miten säännökset ja lainsäädäntö suosivat prosessoitua teollisuusruokaa aidosti valmistetun ja ravinteikkaan ruoan kustannuksella. Kirja avaa keskustelua siitä, miksi tuoreiden raaka-aineiden käyttöä pidetään nykyään riskinä ja miten voimme palata aitojen makujen ja terveemmän ruokakulttuurin äärelle.

More Information
Categories
AuthorHenrik Ennart
CoauthorsMats-Eric Nilsson & Per Nilsson
TitleDöden i grytan : om vår rädsla för riktig mat : om vår rädsla för riktig mat : vår rädsla för riktig mat
SKUP-DODE-DFBB86
Keywordshälsa, skolor, livsmedel, bakterier, kök, mat, slakterier, virus, varumärken, näringsämnen, ålderdomshem, tillsatsämnen, mervärdesmat, näringsvärde, färdigmat, livsmedelindustri
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja