Huw Lewis-Jones & Kari ym. Herbert : Etelänapaa etsimässä

€12.50
In stock
Only %1 left
SKU
P-ETEL-8E3570

Vuonna 1911 maailma pidätti hengitystään seuratessaan kahden miehen jännittävää kilpajuoksua maapallon äärilaidalle: etelänavalle. Norjalaisen Roald Amundsenin ja englantilaisen Robert Scottin tutkimusretkikunnat olivat lähteneet lähes yhtä aikaa tavoittelemaan etelänavan herruutta. Amundsen voitti kilpailun, ja myös Scottin retkikunta pääsi etelänavalle, mutta epäonnisella paluumatkalla kaikki retkikunnan jäsenet menehtyivät.

Etelämanner ja etelänapa kiehtovat yhä monia. Etelänapaa etsimässä kertoo seikkaperäisesti Etelämantereen löytöretkien historiasta 2010-luvulle saakka, mutta se keskittyy vuoden 1911 etelänavan valloitukseen. Kirja sisältää sekä Amundsenin ja Scottin aikalaisten että myöhempien löytöretkeilijöiden, tiedemiesten ja kirjoittajien muistiinpanoja ja näkemyksiä matkoista kohti etelänapaa.

Upeasti kuvitettu kirja on kunnianosoitus kaikille niille naparetkeilijöille, jotka henkensä kaupalla pyrkivät valloittamaan maapallon viimeisiä kartoittamattomia alueita. Sen kirjoittajat Kari Herbert ja Huw Lewis-Jones ovat perehtyneet laajasti napa-alueiden historiaan ja elämään.

More Information
Categories
AuthorHuw Lewis-Jones & Kari ym. Herbert
TitleEtelänapaa etsimässä
Original titleIn search of the South Pole
LanguageFinnish
CoauthorsPetri Kaipainen
Tax Class-
Keywordstutkimusmatkat, tutkimusmatkailijat, naparetket
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja