Indrek Hargla : Apteekkari Melchior ja Olevisten kirkon arvoitus : rikosromaani vanhasta Tallinnasta

€35.00
Out of stock
SKU
1323474

Apteekkari Melchior -sarja sijoittuu 1400-luvun Tallinnaan. Vielä rakenteilla olevan kaupungin siluettia hallitsee Toompean linnoitus. Saksalainen ritarikunta on juuri karkottanut ryöstelevät vitaaliveljet Itämereltä, ja kasvavassa kaupungissa vilisee kauppiaita, sotilaita, kirkonrakentajia, dominikaanimunkkeja ja maallikkoveljiä, raatimiehiä ja maankiertäjiä.

Tarina alkaa, kun korkea-arvoinen saksalaisritari murhataan Toompealla. Uhrin pää on leikattu irti ruumiista, ja suusta löytyy gotlantilainen kolikko. Murhaaja ei tyydy yhteen uhriin vaan jatkaa hirmutöitään pitäen koko kaupunkia kauhun vallassa. Pian nuori ja nokkela apteekkari Melchior pyydetään voudin avuksi selvittämään tapausta. Arvoitusten labyrintti johtaa Melchiorin muinaisten balttilaislegendojen ja vitaaliveljien salaisuuksiin. Mysteerin polttopisteessä on rakenteilla oleva Olevisten eli Pyhän Olavin kirkko.

Hargla pitää jännityksen yllä loppuun saakka: tarinan odottamaton loppuratkaisu avautuu vasta viimeisillä sivuilla, jossa Melchior vihdoin paljastaa syyllisen. Kirjailija Indrek Hargla (salanimi) on Viron tunnetuin scifi- ja fantasiakirjailija. Olevisten kirkon arvoitus on hänen ensimmäinen historiallinen rikosromaaninsa. Sarjan toinen osa, Rataskaivonkadun kummitus, ilmestyy keväällä 2012.

More Information
Categories
Special propertySigned
AuthorIndrek Hargla
TitleApteekkari Melchior ja Olevisten kirkon arvoitus : rikosromaani vanhasta Tallinnasta
PublisherMoreeni
Publication year2011
Edition1
BindingHardcover with cover picture (hardcover)
Original titleApteeker Melchior ja Oleviste möistatus
ISBN9789522540904
Condition (K1-K5)K3 (good)
Other remarksslight abrasion covers, some cigarette smell detectable (which is reflected in the condition rating), tekijän signeeraama
Height (mm)215
Depth (mm)155
Width (mm)29
Weight (g)508
Tax ClassMarginaaliverotus
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja