Internetistä vuohenmaitojuustoon : Artikkelikokoelma Jyväskylän ammattikorkeakoulun matkailu-, ravitsemis- ja talousalan vuoden 2000 opinnäytetöistä
€8.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-INTE-54A9EB

Internetistä vuohenmaitojuustoon kokoaa monipuolisia artikkeleita Jyväskylän ammattikorkeakoulun matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opinnäytetöistä, tuoden esiin kulttuurin, historian, alan kehityksen ja tulevaisuuden mahdollisuudet.
Suitable for: Erityisesti alan toimihenkilöille, asiantuntijoille ja opiskelijoille, mutta osa artikkeleista saattaa kiinnostaa myös laajempaa lukijakuntaa.
| Categories | |
|---|---|
| Coauthors | Anne Nurminen & Tomi Kankainen ym. |
| Title | Internetistä vuohenmaitojuustoon : Artikkelikokoelma Jyväskylän ammattikorkeakoulun matkailu-, ravitsemis- ja talousalan vuoden 2000 opinnäytetöistä |
| SKU | P-INTE-54A9EB |
| Keywords | Internet, matkailu, ravitsemus, nuoret, hotellit, juusto, kartanot, elämänhallinta, ravitsemusneuvonta, pakolaiset, elintarvikkeet, homevauriot, ikääntyneet, työpaikkaruokailu, palveluala, kosteusvauriot, leirintäalueet, omavalvonta, ateriapalvelut, vuohenmaito, yhteispalvelu |
