Jo Langeland : Oslo : kartta + opas : nähtävyydet, ostokset, ravintolat, menopaikat

As low as €9.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-OSLO-93F755

Oslo on Norjan pääkaupunki ja suurin kaupunki, jolla on pitkä ja monipuolinen historia. Kaupunki tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa keskellä kaunista vuono- ja tunturimaastoa.

Kartta+0pas-sarjassa Oslo on uutuustitteli, joka täydentää pohjoismaisten pääkaupunkien sarjaa. Kyseessä on kartta-aukeamien ympärille nerokkaasti rakennettu helppokäyttöinen matkaopas, jossa Oslo on jaettu kuuteen osa-alueeseen. Jokaiselta alueelta esitellään lyhyesti mutta informatiivisesti tärkeimmät nähtävyydet sekä huolella valikoitu joukko ravintoloita, baareja, kahviloita, klubeja, konsertti- ja teatterisaleja, ostospaikkoja jne.

Oppaan alussa on perustietoja kohteesta sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa ja vinkkejä, loppuosassa mm. hotellisuosituksia sekä tietoa julkisesta liikenteestä.

Kartta+opas sarjassa ilmestyy alkuvuodesta 2014 kolme uutuustitteliä (Oslon lisäksi Sisilia ja Varsova) sekä uudistettu painos Barcelonasta, Berliinistä, Hampurista, Kööpenhaminasta, Lontoosta, Mallorcasta, Milanosta, New Yorkista, Venetsiasta ja Wienistä.

More Information
Categories
AuthorJo Langeland
TitleOslo : kartta + opas : nähtävyydet, ostokset, ravintolat, menopaikat
Original titleGatelangs Oslo
LanguageFinnish
Tax Class-
Keywordsmatkailukartat, opaskartat
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja