Jussi Talvi : Paistiin päästyä : kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttämisestä, sen nauttimisen iloista

As low as €28.00
In stock
Only %1 left
SKU
1274294
See all options
This summary was created using AI. This feature is still under development, but it aims to provide concise and easily understandable information about products.
Fiki-maskotti

Jussi Talven teos tarjoaa runsaan katsauksen lihan kulttuurihistoriaan, sen tuottamiseen ja merkitykseen ruokana vuosisatojen varrella. Historialliset perinteet ja tunnetut eurooppalaiset liharuokalajit nivoutuvat yhteen kirjassa, jossa myös suomalainen lihan tarina saa oman osansa.

Suitable for: Hyvän ruuan ystäville ja lihansyönnistä kiinnostuneille.

More Information
Special propertySigned
Categories
AuthorJussi Talvi
CoauthorsEsko Pekonen & Eija Porkka
TitlePaistiin päästyä : kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttämisestä, sen nauttimisen iloista
LocationPaikallisvarasto Shipped the next business day
PublisherKirjayhtymä
Publication year1985
Edition1
BindingHardcover with dust jacket (hardcover)
Page count211
LanguageFinnish
ISBN9512627795
Product conditionGood + (K3+)
Dust jacket conditionMinor wear
Other remarkslittle abrasion covers
SKU1274294
Height (mm)275
Depth (mm)209
Width (mm)22
Weight (g)1094
Tax ClassALV 14 %
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja