Marcus Wareing & Charlie Trotter et al. : Knife Skills - How to Carve, Chop, Slice, Fillet

€15.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-KNIF-5261DE
See all options
This summary was created using AI. This feature is still under development, but it aims to provide concise and easily understandable information about products.
Fiki-maskotti

Teroita taitosi keittiössä tämän käytännönläheisen oppaan avulla, jossa Michelin-tason kokit opastavat veitsen käytön saloihin vaihe vaiheelta. Knife Skills kattaa kaikki tärkeimmät tekniikat leikkaamisesta fileointiin, auttaen kehittämään ruoanvalmistuksen perustaitoja.

More Information
Categories
AuthorMarcus Wareing & Charlie Trotter ym.
TitleKnife Skills - How to Carve, Chop, Slice, Fillet
SKUP-KNIF-5261DE
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja