Maria Blohm & Jessica Frej : Gluteenittomat pastat, pizzat ja piirakat
Jotta kaikkien arkipäivässä olisi hohtoa!
”Monet keliaakikot eivät ole koskaan syöneet tuorepastaa tai oikein hyvää pizzaa hapanjuurella kohotetulla taikinapohjalla”, sanovat leipuri Maria Blohm ja kokki Jessica Frej. He halusivat asiaan muutoksen.
Kirjassa on useita perusohjeita mureisiin piirakkapohjiin, rapeisiin pizzapohjiin ja notkeisiin pastataikinoihin. Ohjeet ovat gluteenittomia, eikä niissä käytetä jauheseoksia – vain puhtaita raaka-aineita kuten maissijauhoa, tattaria ja perunajauhoa. Niitä on nykyisin hyvin saatavilla ruokakaupoissa.
Lisäksi mukana on reseptejä sipulipiiraasta tryffelipizzaan ja ricotta-pinaattiravioleihin. Kaunis kuvitus inspiroi gluteenittomiin aterioihin, joista nauttivat kaikki!
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Maria Blohm & Jessica Frej |
Co-authors | Photographs by: Christina Sundien Translated by: Laura Beck |
Title | Gluteenittomat pastat, pizzat ja piirakat |