Marina Filippelli : 200 Italian herkkua alkupaloista jälkiruokiin

€8.50
In stock
Only %1 left
SKU
P-200--705F5A

Kodin keittokirjat edustavat modernia keittiötä parhaimmillaan. Sarjan aloittaa neljä uutuutta.

200 Italian herkkua tuo välimerellisen tuulahduksen kotikeittiöihin. Alkupaloista, pää ja jälkiruoista löytyvät tutut klassikot ja uudet maut. Myös iki-ihanat pizzat ja pastat kuuluvat itseoikeutetusti italialaisten makuelämysten joukkoon.

200 kanaruokaa esittelee tutun broilerin monin uusin ohjein. Jokaiselle on jotakin: kevyitä lounaita laihduttajille, helppoja illallisia kiireisille perheenäideille, mukavaa naposteltavaa illanistujaisiin, eksoottisia makuja kokeileville kokeille, keittoja...

200 suklaaunelman joukosta löytyy varmasti unelmien jälkiruoka. Nopeimmat herkut valmistuvat viidessä minuutissa. Jäädykkeet, vanukkaat, leivonnaiset ja suklaiset juomat vievät kielen mennessään. Mukana ovat myös lasten suosikit ja makeiset, joita on hauska valmistaa ja antaa vaikka lahjaksi.

200 mehua ja smoothieta -kirjan herkulliset juomat sopivat nekin hyvin kevyeksi ja raikkaaksi aterian päätökseksi. Vihanneksista valmistetut juomat käyvät terveelliseksi alku- tai välipalaksi. Iloisen väriset, houkuttelevat juomat maistuvat myös lapsille. Näillä ohjeilla vitamiinitankkauksesta tulee herkkuhetki.

More Information
Categories
AuthorMarina Filippelli
CoauthorsMirja Muurinen
Title200 Italian herkkua alkupaloista jälkiruokiin
Original title200 Italian favorites
LanguageFinnish
Tax Class-
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja