Marko Tiainen & Tiia Koskimies et al. : Pohjoisen herkut = Traditional tastes of the north

As low as €15.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-POHJ-561A8C

Saariselän suosittu pitopalveluemäntä Lyyli Huhtamella esittelee Lapin ja Karjalan parhaimmat juhlaruoat ja niihin liittyvät perinteet.

Perinteet kiinnostavat, ja niitä on helppo toteuttaa juuri ruokapöydässä. Kansainvälistymisen myötä osa vanhasta suomalaisesta ruokakulttuurista on katoamassa, nuoret sukupolvet eivät enää osaa valmistaa perinneherkkuja ja pitävät niitä työläinä. Kirja auttaa ohjeiden kokeilemisessa ja oman suvun ja perheen perinteiden löytämisessä.

Kirja etenee vuoden juhlien mukaan alkaen uudestavuodesta ja päättyen jouluun. Mukana on Lyylin pitopalveluasiakkaiden lempiruokia sekä juhlapyhien menuehdotuksia, yhteensä noin 50 ruokaohjetta kuvineen. Upeat maisemakuvat kehystävät ruoista otettuja lähikuvia. Kirja on kaksikielinen (suomi-englanti), joten se toimii hyvin myös yrityslahjana ja turistien matkamuistokirjana.

Perinneherkut vievät mukanaan: lanttusupikkaat, savupororieskat, revontuliparfait, poronkäristys, patariekko, lohiseljanka, punajuuriterriini...

More Information
Categories
AuthorMarko Tiainen & Tiia Koskimies ym.
CoauthorsDavid Mitchell & Kristiina Ahovuori ym.
TitlePohjoisen herkut = Traditional tastes of the north
LanguageEnglish, Finnish
Tax Class-
Keywordsruokaohjeet, ruokaperinne, leipominen, ruokakulttuuri
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja