Mika Lehtinen & Harri Peltonen & Päivi Talvinen : Handbok i matlagning

€67.90
In stock
Only %1 left
SKU
P-HAND-A60C69
See all options

Handbok i matlagning lämpar sig för studerande inom hotell-, restaurang- och cateringbranschen.

Boken är en detaljerad handledning i matlagning. I den ingår bland annat kalkylering, hygien, livsmedelskunskap och egentlig matlagningslära. Basrecepten för matlagningen är utprövade recept som ger en mängd möjligheter för olika affärsidéer. Affärsidé och lönsamhet är centrala teman i hela boken.

* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.

More Information
Categories
AuthorMika Lehtinen & Harri Peltonen & Päivi Talvinen
Co-authorsIllustrated by: Katri Linna
Translated by: Aino Rosenstedt
TitleHandbok i matlagning
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja