Minni Niemelä : Lasten Helsinki : snadien stadi : retkiopas lapsiperheille

€9.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-LAST-0CFC67

Pääkaupunkiseudun makeimmat mestat lapsiperheille - yli 50 kohdetta! Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu ovat loistavia paikkoja, joissa on paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Aina ei silti keksi mitä tehdä, jos vaikka ulkona sataa tai kaupunki ei ole tuttu. Ja vaikka omat lempipaikat olisivat jo selvillä, on hauskaa löytää Helsinki yhä uudelleen: minkä tahansa nurkan takana voi olla hoksaamaton "nasta mesta"!

Tämän kirjan tarkoituksena on rohkaista perheitä pitämään hauskaa. Se on saanut alkunsa lukuisista retkistä lasten ja nuorten kanssa. Kohteita on koluttu isäporukassa, perheviikonloppuina, isovanhempien kanssa, koulun retkillä ja teinien omina päivinä. Joskus idea on syntynyt vanhempien kiinnostuksesta historiaan, taiteeseen tai liikuntaan, joskus taas on vain haluttu viettää kiva päivä yhdessä, oppia, seikkailla, riehua, ulkoilla, nähdä ja nuuskia.

Kirjan seitsemässä luvussa esitellään yli viisikymmentä kohdetta, joista vaativakin matkalainen löytää juuri itselleen ja perheelleen sopivan. Teoksen kätevät hakemistot opastavat niin ikään sopivan paikan valinnassa.

More Information
Categories
AuthorMinni Niemelä
TitleLasten Helsinki : snadien stadi : retkiopas lapsiperheille
LanguageFinnish
Tax Class-
Keywordsnähtävyydet, pääkaupunkiseutu, matkailukohteet, lapsiperheet
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja