Outi Popp : Näyttelijätär : Ritva Oksanen

As low as €18.00
In stock
Only %1 left
SKU
1529748

Aloitteleva näyttelijä maaseututeatterissa. Neljän pienen tytön äiti Radioteatterissa. Vierailija kuukausipalkkaisten puristuksessa. Freelancer lama-Suomessa. Ravintolaemäntä Josafatissa. Floorshown tähti Adlonissa. Kesäteatterin vetonaula. Murhanhimoinen ex-vaimo. Vanheneva filmitähti. Yksinäinen oopperalaulaja. Juopotteleva näyttelijätär. Tiukka bisnesnainen. Katkeroitunut eteläpohjalainen. Ylpeä hämäläinen. Elämään pettyvä karjalainen.

Kaikki nämä roolit mahtuvat Ritva Oksasen elämään. Outi Popp on rakentanut Oksasen kanssa esityksen, joka on vetänyt täysiä saleja mm. Hämeenlinnan ja Espoon kaupunginteattereissa.

Kirjoitettuaan näytelmän Popp tajusi, että suurin osa Näyttelijättärestä jäi vielä kertomatta. Niin syntyi ajatus kirjasta, joka on enemmän. Kirjassa Oksanen pääsee kertomaan siitä, mitä tapahtui näyttämön takana ennen ja jälkeen esityksen.

Tuli mies ja menestys, jotka veivät, ja olivat viedä enemmän kuin piti. Ja mitä sitten tuli? Vuosia Oksasen kanssa töitä tehnyt Outi Popp pääsi lähelle ja kertoo kirjassa kuinka Oksasesta tuli se upea nainen, jonka nyt näemme. Ääneen hän päästää myös Oksasen kollegat ja ystävät vuosien varrelta.

Tämä on lahjakkaan tytön kasvutarina, tarina selviytymisestä. Tarina naiseudesta.

More Information
Categories
AuthorOuti Popp
TitleNäyttelijätär : Ritva Oksanen
LanguageFinnish
Tax Class-
Keywordsnäyttelijät, teatteri, elokuvanäyttelijät, viihdetaiteilijat
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja