Richard Beliveau : Ruokavalio ja syöpä : syövän ehkäisy ja hoito ravinnon avulla
Kun todennäköisyys kuolla hain hyökkäykseen on yksi 280 miljoonasta ja lento-onnettomuudessa yksi 3 miljoonasta, on todennäköisyys sairastua syöpään yksi kolmesta. Yleistajuinen teos kertoo, miten ja miksi syöpä syntyy. Millainen on ravitsemuksen merkitys syövän ehkäisyssä ja hoidossa? Miksi tietyt ruoka-aineet - kaalit, sipuli, tomaatti, kurkuma, suklaa, viini ja vihreä tee - ovat syöpäsolujen vihollisia? Miten päivittäisessä elämässä voi pienillä ja suurilla valinnoilla ehkäistä syövän syntyä? Kanadalaisten huippuasiantuntijoiden kattava tietoteos ilmestyy yli 20 maassa, ja syksyllä 2007 julkaistaan siihen liittyvä keittokirja.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Richard Beliveau |
Title | Ruokavalio ja syöpä : syövän ehkäisy ja hoito ravinnon avulla |
Location | Paikallisvarasto Shipped the next business day |
Publisher | Otava |
Publication year | 2012 |
Edition | 2 |
Binding | Paperback (softcover) |
Page count | 213, (1) |
Original title | Les aliments contre le cancer |
Language | Finnish |
ISBN | 9789511213734 |
Product condition | Good + (K3+) |
Other remarks | little abrasion covers, price tag residue in back |
Height (mm) | 210 |
Depth (mm) | 209 |
Width (mm) | 15 |
Weight (g) | 636 |
Tax Class | Marginaaliverotus |