Ritva Kylli : Suomen ruokahistoria : suolalihasta sushiin

Out of stock
Only %1 left
SKU
P-SUOM-E967A6

Suomen ruokahistoria kylvää, hauduttaa, pilkkoo, hapattaa ja mikrottaa – se kertoo jokapäiväisen ruokamme kiehtovan tarinan. Se kertoo, kuinka sokerin ja kahvin kaltaiset harvinaiset ja arvokkaat raaka-aineet ovat muuttuneet arkisiksi ja kuinka perinteisiä ruokia on unohdettu uusien makuelämysten myötä. Se kertoo myös niukkuudesta ja puutteesta, tieteellisistä ja teollisista innovaatioista, valistuksesta ja terveysliikkeistä, elintason paranemisesta, tasa-arvosta ja lopulta myös ruoan mahdista muuttaa yhteiskuntaa.

More Information
Categories
AuthorRitva Kylli
TitleSuomen ruokahistoria : suolalihasta sushiin
LanguageFinnish
Tax Class-
Keywordshistoria, ruoanvalmistus, ruoka-aineet, kulttuurihistoria, ruokaperinne, kansainvälistyminen, ruokakulttuuri, ravitsemus, elintarviketeollisuus, ruokahuolto, kulturhistoria, ruokalajit, mattradition, matlagning, matkultur, näring (nutrition), food, födoämnen, internationalisering, livsmedelsindustri, maträtter, diet, matförsörjning
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja