Tapio Välikylä : Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön - Elintarvikehygienian perusteet

€13.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-HYGI-129D76
See all options
This summary was created using AI. This feature is still under development, but it aims to provide concise and easily understandable information about products.
Fiki-maskotti

Tapio Välikylän Hygieniaopas tarjoaa kattavat perustiedot elintarvikehygieniasta ammattikeittiöille, elintarviketeollisuudelle ja alan oppilaitoksille.

Suitable for: Aikuisille, jotka työskentelevät ammattikeittiöissä, elintarviketeollisuudessa tai alan oppilaitoksissa.

More Information
Categories
AuthorTapio Välikylä
CoauthorsEnsio Mustonen & Sara Syyrakki
TitleHygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön - Elintarvikehygienian perusteet
SKUP-HYGI-129D76
Keywordsennaltaehkäisy, elintarviketeollisuus, tartuntataudit, ruokamyrkytys, hygienia, elintarvikehygienia, joukkoruokailu, suurtaloudet, förebyggande, smittsamma sjukdomar, massbespisning, livsmedelshygien, hygien, livsmedelsindustri, matförgiftning, storhushåll
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja