My Cart
You have no items in your shopping cart.
Please wait...
Categories | |
---|---|
Author | Tapio Välikylä |
Coauthors | Sara Syyrakki |
Title | Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön - Elintarvikehygienian perusteet |
Location | Paikallisvarasto Shipped the next business day |
Publisher | Elintarvike ja Terveys-lehti |
Publication year | 2016 |
Edition | 18 |
Binding | Paperback (softcover) |
Page count | 78 |
Language | Finnish |
ISBN | 9789529637577 |
Product condition | Good + (K3+) |
Other remarks | little abrasion covers |
Height (mm) | 245 |
Depth (mm) | 171 |
Width (mm) | 8 |
Weight (g) | 170 |
Tax Class | Marginaaliverotus |
Keywords | ennaltaehkäisy, elintarviketeollisuus, elintarviketurvallisuus, elintarvikkeet, elintarvikeala, ruokamyrkytys, hygienia, elintarvikehygienia, puhtaanapito, elintarvikevalvonta, omavalvonta |