Tatu Lehtovaara : Riistakokki : hirvestä metsäkauriiseen

Out of stock
Only %1 left
SKU
P-RIIS-2053B0

Riistakokin unelmakirja alkaa saaliin käsittelystä metsässä, sen jälkeen siirrytään keittiön puolelle jalostamaan lihasta alkuruokia, keittoja, pataruokia ja paisteja.

Hirvestä, metsäkauriista ja valkohäntäkauriista syntyvät myös maukkaat jauheliharuoat, makkarat, taikinoidut ja kuorrutetut liharuoat. Sisäelimistä saadaan vasanmaksamoussea, ja eksoottisempia makuja kaipaava voi kokeilla esimerkiksi pörköltiä tai bollito mistoa. Lisäkkeet ja kastikkeet ovat omina lukuinaan, eikä juomasuosituksiakaan ole unohdettu.

Tatu Lehtovaara on Helsingin palvelualojen oppilaitoksen opettaja. Hän on julkaissut mm. Savustuskirjan ja Suomalaiset kalaherkut sekä kirjoittanut ruokajuttuja Taloussanomien verkkosivuille.

More Information
Categories
AuthorTatu Lehtovaara
TitleRiistakokki : hirvestä metsäkauriiseen
LanguageFinnish
Tax Class-
Keywordsruokaohjeet, liharuoat, riistaruoat, hirvenliha
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja