Ville Haapasalo & Petri Pietiläinen : Ville maailman markkinoilla

Ville Haapasalo’s fascinating journey in business takes the reader from Russia’s metropolises to a bakery in Puumala, highlighting entrepreneurship, cultural contrasts, and a passion for food.
Venäjällä opin, ettei periksi anneta ikinä.
”Kun rajoitukset iskivät, työt loppuivat kuin seinään. Itkin kaksi päivää, kolmantena käärin hihat ja kävin hommiin.”
”Venäjällä sanotaan, ettei koskaan kannata tehdä pientä. Isoja ovat olleet minunkin bisnekseni siellä. Mainostoimisto, ohjelmatoimisto, töitä 20 tuntia päivässä! Salaisuus on siinä, että tuntee oikeat ihmiset. Minä tunsin lopulta heidät kaikki, Moskovassa ja Pietarissa. Minulla oli 200 ihmistä töissä. Sitten tuli Krimin valtaus ja kaikki loppui kuin seinään.
Uusi alku on tuttu asia, Venäjä opettaa.
Tällä kertaa päätin perustaa hatsapurileipomon Puumalaan. Georgian kansallisruoka on herkullista ja sitä ei maailmalta vielä saa. Nyt valloitan Puumalan, sitten Suomen ja huomenna koko Euroopan.
Latua perkele, täältä tullaan!”
Ville Haapasalo on Venäjällä supertähdeksi kohonnut näyttelijä, jonka lukuisat kirjat ovat olleet Suomessa järjestään bestsellereitä.
Juha Metso on pitkän linjan lehti- ja taidevalokuvaaja, joka on kuvannut muun muassa Ville Haapasalon teokset.
Petri Pietiläinen on tietokirjailija, joka on kirjoittanut muun muassa Legioonalainen Peters -teokset yhdessä Kyösti Pietiläisen kanssa.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Ville Haapasalo & Petri Pietiläinen |
Coauthors | Petri Pietiläinen & Juha Metso |
Co-authors | Photographs by: Juha Metso Cover design or artwork by: Juha Metso and Maria Mitrunen |
Title | Ville maailman markkinoilla |
Keywords | Georgia, Suomi, Venäjä, Ville Haapasalo, hyödyntäminen, julkisuuden henkilöt, kokemukset, kulttuurierot, leipomot, liiketoiminta, perustaminen, ruokakulttuuri, yrittäjyys, yrittäjät |