Anthelme Brillat-Savarin : Maun fysiologia

As low as €4.50
In stock
Only %1 left
SKU
P-MAUN-AF6C6E
See all options
This summary was created using AI. This feature is still under development, but it aims to provide concise and easily understandable information about products.
Fiki-maskotti

Maun fysiologia on gastronomisen kirjallisuuden suuri klassikko, joka johdattaa lukijan ranskalaisen keittiön kulttuuriin, tarinoihin ja makujen maailmaan. Anthelme Brillat-Savarin tarkastelee teoksessaan ruoan ja juoman iloja sekä niiden luonnontieteellisiä ja sosiaalisia ulottuvuuksia.

Click to see Finnish description

More Information
Categories
AuthorAnthelme Brillat-Savarin
CoauthorsJukka Mannerkorpi
TitleMaun fysiologia
Original titlePhysiologie du goût
SKUP-MAUN-AF6C6E
Keywordsruokakulttuuri, gastronomia, maku
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja