Anthelme Brillat-Savarin : Maun fysiologia

As low as €4.50
In stock
Only %1 left
SKU
P-MAUN-AF6C6E
See all options

Kulinaristisen kirjallisuuden klassikko on kokoelma herkullisia ranskalaisia kertomuksia pöydän iloista, ruoasta ja juomasta. Kirjasta voi lukea tryffelin eroottisista ominaisuuksista, suklaan sopivuudesta saarnaajille, kenraali Bissonista, joka joi päivittäin kahdeksan pulloa viiniä lounaalla ja lukuisista muista notkuvien ruokapöytien ihmeistä.

* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.

More Information
Categories
AuthorAnthelme Brillat-Savarin
CoauthorsJukka Mannerkorpi
TitleMaun fysiologia
Original titlePhysiologie du goût
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja