Chelsea Cain : Suoraan sydämeen

As low as €3.00 Original Price €5.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-SUOR-B432B3

Syksyllä 2007 ilmestynyt Sydänverellä aloitti trillerisarjan, jonka pääkonna on yhtä vertahyytävä kuin Hannibal Lecter. Jatko-osassa Suoraan sydämeen Gretchen Lowell, 200 ihmisen kaunis teloittaja, jatkaa tahtojen taistelua etsivä Archie Sheridanin kanssa.

Uudet rikostutkimukset käynnistyvät, kun puistosta löytyy naisen ruumis. Samaan aikaan toimittaja Susan Ward on tekemässä juttua senaattori Castlesta, jolla on ollut suhde alaikäisen lastenhoitajan kanssa. Archie, joka on lähellä sekä fyysistä että psyykkistä romahdustilaa, on lakannut vierailemasta Gretchenin luona vankilassa, mutta tällä on keinonsa pitää hänet otteessaan. Kun Gretcheniä ollaan siirtämässä Oregoniin, hän pakenee, ja yhtäkkiä vaarallinen sarjamurhaaja on irrallaan.

Suoraan sydämeen -teoksen rikosjuoni on pirullisen jännittävä, ja tapahtumien virta kiihtyy loppua kohden huimaksi pyörteeksi. Romaanissa kiinnostavinta on kuitenkin psykologisen tarkasti kuvattu poliisin ja tappajan viharakkaussuhde, jonka taustoja Cain paljastaa kirja kirjalta enemmän.

More Information
Categories
AuthorChelsea Cain
TitleSuoraan sydämeen
Original titleSweetheart
LanguageFinnish
CoauthorsKristiina Savikurki
Tax Class-
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja