Chelsea Cain : Suoraan sydämeen

Alkaen 3,00 € Alkuperäinen hinta 5,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SUOR-B432B3

Syksyllä 2007 ilmestynyt Sydänverellä aloitti trillerisarjan, jonka pääkonna on yhtä vertahyytävä kuin Hannibal Lecter. Jatko-osassa Suoraan sydämeen Gretchen Lowell, 200 ihmisen kaunis teloittaja, jatkaa tahtojen taistelua etsivä Archie Sheridanin kanssa.

Uudet rikostutkimukset käynnistyvät, kun puistosta löytyy naisen ruumis. Samaan aikaan toimittaja Susan Ward on tekemässä juttua senaattori Castlesta, jolla on ollut suhde alaikäisen lastenhoitajan kanssa. Archie, joka on lähellä sekä fyysistä että psyykkistä romahdustilaa, on lakannut vierailemasta Gretchenin luona vankilassa, mutta tällä on keinonsa pitää hänet otteessaan. Kun Gretcheniä ollaan siirtämässä Oregoniin, hän pakenee, ja yhtäkkiä vaarallinen sarjamurhaaja on irrallaan.

Suoraan sydämeen -teoksen rikosjuoni on pirullisen jännittävä, ja tapahtumien virta kiihtyy loppua kohden huimaksi pyörteeksi. Romaanissa kiinnostavinta on kuitenkin psykologisen tarkasti kuvattu poliisin ja tappajan viharakkaussuhde, jonka taustoja Cain paljastaa kirja kirjalta enemmän.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäChelsea Cain
Teoksen nimiSuoraan sydämeen
AlkuteosSweetheart
Kielisuomi
Muut tekijätKristiina Savikurki
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja