Eppu Nuotio : Musta

As low as €4.50 Original Price €7.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-MUST-A21891

Pii Marin työskentelee televisiotoimittajana Yleisradion Lounais-Suomen aluetoimituksessa. Takana on lyhyt historia Suomen ensimmäisenä mustaihoisena uutistenlukijana. Katsojien rasistisen palautteen vuoksi Pii on kuitenkin syrjäytetty uutisankkurin paikalta puoli yhdeksän uutisista.

Piin parisuhde on juuri päättynyt, ja elämää leimaa väliaikaisuus. Hän elää yksin tuppukylän vuokrakämpässä, Helsinkiin jääneellä ex-miehellä on jo uusi onni.

Naispapin raaka murha Käkelän kirkkoherranvirastossa sähköistää pienen aluetoimituksen. Viimeisillään raskaana olleen papin julma loppu on valtakunnallinen pääuutinen.

Vaikka juttu siirtyy pian Pasilan toimitukselle, Piillä on henkilökohtaisia syitä jatkaa tutkimuksia. Eikä hän tajua sitä, kuinka vaarallisille teille ne johtavat.

Kolmen kiitetyn romaanin jälkeen Eppu Nuotio ottaa uuden lajin haltuunsa. Musta on sietämättömän jännittävä ja yksityiskohtiaan myöten uskottava sarjamurhaajatrilleri. Pii Marin on vastustamaton hahmo, jonka vaiheista haluaa lukea lisää. Musta on tullut jäädäkseen.

Oman kiinnostavan tasonsa romaaniin tuovat vakuuttava televisiotyön kuvaus sekä rasismin ja muiden yhteiskunnallisten ongelmien taitava käsittely.

More Information
Categories
AuthorEppu Nuotio
TitleMusta
LanguageFinnish
Tax Class-
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja