Eppu Nuotio : Musta

Alkaen 4,50 € Alkuperäinen hinta 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MUST-A21891

Pii Marin työskentelee televisiotoimittajana Yleisradion Lounais-Suomen aluetoimituksessa. Takana on lyhyt historia Suomen ensimmäisenä mustaihoisena uutistenlukijana. Katsojien rasistisen palautteen vuoksi Pii on kuitenkin syrjäytetty uutisankkurin paikalta puoli yhdeksän uutisista.

Piin parisuhde on juuri päättynyt, ja elämää leimaa väliaikaisuus. Hän elää yksin tuppukylän vuokrakämpässä, Helsinkiin jääneellä ex-miehellä on jo uusi onni.

Naispapin raaka murha Käkelän kirkkoherranvirastossa sähköistää pienen aluetoimituksen. Viimeisillään raskaana olleen papin julma loppu on valtakunnallinen pääuutinen.

Vaikka juttu siirtyy pian Pasilan toimitukselle, Piillä on henkilökohtaisia syitä jatkaa tutkimuksia. Eikä hän tajua sitä, kuinka vaarallisille teille ne johtavat.

Kolmen kiitetyn romaanin jälkeen Eppu Nuotio ottaa uuden lajin haltuunsa. Musta on sietämättömän jännittävä ja yksityiskohtiaan myöten uskottava sarjamurhaajatrilleri. Pii Marin on vastustamaton hahmo, jonka vaiheista haluaa lukea lisää. Musta on tullut jäädäkseen.

Oman kiinnostavan tasonsa romaaniin tuovat vakuuttava televisiotyön kuvaus sekä rasismin ja muiden yhteiskunnallisten ongelmien taitava käsittely.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäEppu Nuotio
Teoksen nimiMusta
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja