Hans Välimäki : Välimäki
Michelin-tähdillä palkitun keittiövelhon parhaat reseptit
Millaista ruokaa tunnettu televisiokokki valmistaa omassa keittiössään? Millaisia jälkiruokia kehtaisi valmistaa hiukan vaativammallekin ruokavieraalle? Miltä näyttää Välimäen grillimenu? Miten valmistetaan palkitun gourmetravintolan suosituimmat annokset"
Tyylikkääseen keittokirjaan on koottu Suomen tunnetuimman keittiömestarin parhaat reseptit alkuruoista makeisiin jälkiruokahoukutuksiin. Edellisistä kirjoista tuttujen ruokien lisäksi mukana on myös herkullinen valikoima uusia, upeasti kuvitettuja ohjeita.
Hans Välimäki (s. 1970) on arvostettu ja palkittu keittiömestari, joka on aiemmin julkaissut neljä suosittua keittokirjaa: Koti Keittiössä (2004), Chez Dominique (2004), Grillistä (2005) ja P.S. (2007).
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Hans Välimäki |
Coauthors | Sami Repo & Mikko Takala |
Title | Välimäki |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat |