Hans Välimäki : Välimäki
13,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-VALI-C11F5C

Michelin-tähdillä palkitun Hans Välimäen keittokirja kokoaa yhteen hänen parhaat reseptinsä, sisältäen sekä klassikoita että uusia, upeasti kuvitettuja ohjeita. Tyylikäs kirja tarjoaa inspiraatiota kotikokin arkeen ja juhlaan.
Takakansi
Tyylikkääseen keittokirjaan on koottu Suomen tunnetuimman keittiömestarin parhaat reseptit alkuruoista makeisiin jälkiruokahoukutuksiin. Edellisistä kirjoista tuttujen ruokien lisäksi mukana on myös herkullinen valikoima uusia, upeasti kuvitettuja ohjeita.Hans Välimäki (s. 1970) on arvostettu ja Michelín-tähdin palkittu keittiömestari, joka on aiemmin julkaissut neljä suosittua keittokirjaa: Koti Keittiössä (2004), Chez Dominique (2004), Grillistä (2005) ja PS. (2007).
Esittely
Michelin-tähdillä palkitun keittiövelhon parhaat reseptitMillaista ruokaa tunnettu televisiokokki valmistaa omassa keittiössään? Millaisia jälkiruokia kehtaisi valmistaa hiukan vaativammallekin ruokavieraalle? Miltä näyttää Välimäen grillimenu? Miten valmistetaan palkitun gourmetravintolan suosituimmat annokset"
Tyylikkääseen keittokirjaan on koottu Suomen tunnetuimman keittiömestarin parhaat reseptit alkuruoista makeisiin jälkiruokahoukutuksiin. Edellisistä kirjoista tuttujen ruokien lisäksi mukana on myös herkullinen valikoima uusia, upeasti kuvitettuja ohjeita.
Hans Välimäki (s. 1970) on arvostettu ja palkittu keittiömestari, joka on aiemmin julkaissut neljä suosittua keittokirjaa: Koti Keittiössä (2004), Chez Dominique (2004), Grillistä (2005) ja P.S. (2007).
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Hans Välimäki |
| Muut tekijät | Sami Repo & Mikko Takala |
| Teoksen nimi | Välimäki |
| SKU | P-VALI-C11F5C |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat |
