Henri Alén & Annukka Oksanen : Henkan Italia - Toinen laajennettu kattaus

€28.50
In stock
Only %1 left
SKU
P-HENK-882F41
See all options
This summary was created using AI. This feature is still under development, but it aims to provide concise and easily understandable information about products.
Fiki-maskotti

Embark on a culinary journey into Italian cuisine with Henri Alén and Annukka Oksanen. This expanded edition explores authentic flavors and new recipes.

Italia on vienyt kokki Henri Alénin sydämen. Alén rakastaa raaka-aineita arvostavaa ja konstailematonta italialaista ruoanlaittotapaa sekä sardelleja, peperoncino-chiliä ja jopa italopoppia.

Kirjassa hän kertoo, miten Suomessa voi kokata mahdollisimman italialaisesti ja mitkä suomalaiset raaka-aineet loistavat italialaisissa resepteissä. Tähän laajennettuun toiseen kattaukseen on lisätty uusi luku, jossa matkaamme Italiaa pohjoisesta etelään reseptien mukana.

Henri Alén on helsinkiläinen kokki. Hän valmistaa italialaista ruokaa työ- ja lomamatkoillaan Italiassa sekä tietysti kotonaan. Näkyvä ruokakulttuurin puolestapuhuja Alén on myös tunnettu lukuisista televisioohjelmistaan.

Kööpenhaminassa asuva Annukka Oksanen on ruokaan, talouteen ja politiikkaan erikoistunut vapaa toimittaja. Hän työskentelee myös Viinilehden toimituspäällikkönä. Yhdessä Alén ja Oksanen ovat kirjoittaneet useita ruokakirjoja ja kiertäneet Italiaa.

* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.

More Information
Categories
AuthorHenri Alén & Annukka Oksanen
TitleHenkan Italia - Toinen laajennettu kattaus
Keywordsruokaperinne, ruokakulttuuri, italia
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja