Henri Alén & Annukka Oksanen : Henkan Italia - Toinen laajennettu kattaus

29,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HENK-882F41
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Lähde makumatkalle italialaiseen keittiöön Henri Alénin ja Annukka Oksasen opastuksella. Uudistettu kattaus vie Italian makujen maailmaan tuorein reseptein ja tarinoin.

Italia on vienyt kokki Henri Alénin sydämen. Alén rakastaa raaka-aineita arvostavaa ja konstailematonta italialaista ruoanlaittotapaa sekä sardelleja, peperoncino-chiliä ja jopa italopoppia.

Kirjassa hän kertoo, miten Suomessa voi kokata mahdollisimman italialaisesti ja mitkä suomalaiset raaka-aineet loistavat italialaisissa resepteissä. Tähän laajennettuun toiseen kattaukseen on lisätty uusi luku, jossa matkaamme Italiaa pohjoisesta etelään reseptien mukana.

Henri Alén on helsinkiläinen kokki. Hän valmistaa italialaista ruokaa työ- ja lomamatkoillaan Italiassa sekä tietysti kotonaan. Näkyvä ruokakulttuurin puolestapuhuja Alén on myös tunnettu lukuisista televisioohjelmistaan.

Kööpenhaminassa asuva Annukka Oksanen on ruokaan, talouteen ja politiikkaan erikoistunut vapaa toimittaja. Hän työskentelee myös Viinilehden toimituspäällikkönä. Yhdessä Alén ja Oksanen ovat kirjoittaneet useita ruokakirjoja ja kiertäneet Italiaa.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäHenri Alén & Annukka Oksanen
Teoksen nimiHenkan Italia - Toinen laajennettu kattaus
SKUP-HENK-882F41
Avainsanatruokaperinne, ruokakulttuuri, italia
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja