Indrek Kivisalu : Jauhamalla paras : pienistä pyöryköistä muhkeisiin murekkeisiin

As low as €13.00 Original Price €14.50
In stock
Only %1 left
SKU
P-JAUH-6E2384

Jauheliha on keittiön perusraaka-aine, josta syntyvät monet suomalaisten suosikkiruokalajit. Jauhamalla saadaan niin liha kuin kalakin helposti muokattua pyöryköihin, murekkeisiin ja esimerkiksi laatikkoruokiin sopivaksi. Lihamyllyn avulla tavallisen valmiiksi jauhetun sika-naudan rinnalle nousee kokonainen vaihtoehtojen kirjo: linnun, lampaan, hirven tai vaikka jäniksen lihalla on omat arominsa ja ominaisuutensa, jotka tuovat vaihtelua ja uusia makuelämyksiä ruokapöytään.

Virolaiskokit Indrek Kivisalu ja Rudolf Visnapuu ovat koonneet kirjaan omat suosikkireseptinsä, joiden joukosta löytyy sekä kaikille tuttuja ruokia uusin maustein että ennen kokemattomia tulevia klassikoita. Kirjan 48 ohjetta on jaoteltu raaka-aineen mukaan liharuokiin aina kanasta jänikseen sekä kalaruokiin.

Indrek Kivisalu on Viron presidentin keittiömestarinakin tunnettu suosittu TV-kokki, joka pyörittää omaa FoodStudio-yritystään. Rudolf Visnapuu on Cordon Bleu -arvonimellä palkittu huippukokki, joka johtaa Tallinnassa Mannerheim-ravintolaa.

More Information
Categories
AuthorIndrek Kivisalu
TitleJauhamalla paras : pienistä pyöryköistä muhkeisiin murekkeisiin
Original titleHakkliha : pisikesest frikadellist pikkpoisini
LanguageFinnish
CoauthorsJouko Vanhanen & Jaan Heinmaaym.
Tax Class-
Keywordsruokaohjeet, liharuoat, jauheliha
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja