Indrek Kivisalu : Jauhamalla paras : pienistä pyöryköistä muhkeisiin murekkeisiin
Alkaen 11,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-JAUH-6E2384

Jauhamalla paras vie sinut jauhelihan monipuoliseen maailmaan, jossa perinteiset ja uudet makuyhdistelmät kohtaavat kotikeittiössä. Viron maineikkaiden kokkien resepteillä valmistat laajan kirjon liha- ja kalaruokia arkeen ja juhlaan.
Takakansi
Jauhelihasta syntyvät monet suosikkiruokalajit. Lihamyllyn avulla tutun sika-naudan rinnalle nousee laaja vaihtoehtojen kirjo: linnun, lampaan, hirven tai vaikka jäniksen jauheliha sekä jauhettu kala tuovat vaihtelua ja uusia makuelämyksiä ruokapöytään.Vironlaisokien kirjasta löytyy sekä kaikille tuttuja ruokia uusiin maustein että ennen kokemattomia tulevia klassikoita. Kirjan 48 ohjetta on jaoteltu raaka-aineen mukaan liharuokiin aina kanasta jänikseen sekä kalaruokiin.
Indrek Kivisalu on Viron presidentin keittiössä työskennellyt suosittu TV-kokki, Rudolf Visnapuu taas on Cordon Bleu -arvonimellä palkittu huippukokki.
Esittely
Jauheliha on keittiön perusraaka-aine, josta syntyvät monet suomalaisten suosikkiruokalajit. Jauhamalla saadaan niin liha kuin kalakin helposti muokattua pyöryköihin, murekkeisiin ja esimerkiksi laatikkoruokiin sopivaksi. Lihamyllyn avulla tavallisen valmiiksi jauhetun sika-naudan rinnalle nousee kokonainen vaihtoehtojen kirjo: linnun, lampaan, hirven tai vaikka jäniksen lihalla on omat arominsa ja ominaisuutensa, jotka tuovat vaihtelua ja uusia makuelämyksiä ruokapöytään.Virolaiskokit Indrek Kivisalu ja Rudolf Visnapuu ovat koonneet kirjaan omat suosikkireseptinsä, joiden joukosta löytyy sekä kaikille tuttuja ruokia uusin maustein että ennen kokemattomia tulevia klassikoita. Kirjan 48 ohjetta on jaoteltu raaka-aineen mukaan liharuokiin aina kanasta jänikseen sekä kalaruokiin.
Indrek Kivisalu on Viron presidentin keittiömestarinakin tunnettu suosittu TV-kokki, joka pyörittää omaa FoodStudio-yritystään. Rudolf Visnapuu on Cordon Bleu -arvonimellä palkittu huippukokki, joka johtaa Tallinnassa Mannerheim-ravintolaa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Indrek Kivisalu |
| Muut tekijät | Jouko Vanhanen & Jaan Heinmaaym. |
| Teoksen nimi | Jauhamalla paras : pienistä pyöryköistä muhkeisiin murekkeisiin |
| Alkuteos | Hakkliha : pisikesest frikadellist pikkpoisini |
| SKU | P-JAUH-6E2384 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, liharuoat, jauheliha |
