Jussi Talvi : Paistiin päästyä : kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttämisestä, sen nauttimisen iloista
As low as €9.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-PAIS-57F011

Jussi Talven teos tarjoaa runsaan katsauksen lihan kulttuurihistoriaan, sen tuottamiseen ja merkitykseen ruokana vuosisatojen varrella. Historialliset perinteet ja tunnetut eurooppalaiset liharuokalajit nivoutuvat yhteen kirjassa, jossa myös suomalainen lihan tarina saa oman osansa.
Suitable for: Hyvän ruuan ystäville ja lihansyönnistä kiinnostuneille.
Categories | |
---|---|
Author | Jussi Talvi |
Coauthors | Esko Pekonen & Eija Porkka |
Title | Paistiin päästyä : kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttämisestä, sen nauttimisen iloista |
SKU | P-PAIS-57F011 |