Jussi Talvi : Paistiin päästyä : kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttämisestä, sen nauttimisen iloista

As low as €9.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-PAIS-57F011
See all options
This summary was created using AI. This feature is still under development, but it aims to provide concise and easily understandable information about products.
Fiki-maskotti

Jussi Talven teos tarjoaa runsaan katsauksen lihan kulttuurihistoriaan, sen tuottamiseen ja merkitykseen ruokana vuosisatojen varrella. Historialliset perinteet ja tunnetut eurooppalaiset liharuokalajit nivoutuvat yhteen kirjassa, jossa myös suomalainen lihan tarina saa oman osansa.

Suitable for: Hyvän ruuan ystäville ja lihansyönnistä kiinnostuneille.

More Information
Categories
AuthorJussi Talvi
CoauthorsEsko Pekonen & Eija Porkka
TitlePaistiin päästyä : kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttämisestä, sen nauttimisen iloista
SKUP-PAIS-57F011
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja