Jussi Talvi : Paistiin päästyä : kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttämisestä, sen nauttimisen iloista
Alkaen 9,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PAIS-57F011

Jussi Talven teos tarjoaa runsaan katsauksen lihan kulttuurihistoriaan, sen tuottamiseen ja merkitykseen ruokana vuosisatojen varrella. Historialliset perinteet ja tunnetut eurooppalaiset liharuokalajit nivoutuvat yhteen kirjassa, jossa myös suomalainen lihan tarina saa oman osansa.
Kenelle: Hyvän ruuan ystäville ja lihansyönnistä kiinnostuneille.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Jussi Talvi |
Muut tekijät | Esko Pekonen & Eija Porkka |
Teoksen nimi | Paistiin päästyä : kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttämisestä, sen nauttimisen iloista |
SKU | P-PAIS-57F011 |