Jussi Talvi : Paistiin päästyä : kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttämisestä, sen nauttimisen iloista

Alkaen 9,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PAIS-57F011
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Jussi Talven teos tarjoaa runsaan katsauksen lihan kulttuurihistoriaan, sen tuottamiseen ja merkitykseen ruokana vuosisatojen varrella. Historialliset perinteet ja tunnetut eurooppalaiset liharuokalajit nivoutuvat yhteen kirjassa, jossa myös suomalainen lihan tarina saa oman osansa.

Kenelle: Hyvän ruuan ystäville ja lihansyönnistä kiinnostuneille.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJussi Talvi
Muut tekijätEsko Pekonen & Eija Porkka
Teoksen nimiPaistiin päästyä : kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttämisestä, sen nauttimisen iloista
SKUP-PAIS-57F011
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja