Lina Wallentinson : Papua leipään ja leivonnaisiin

Papua leipään ja leivonnaisiin inspires creative baking using the health benefits of legumes. Discover versatile, flavorful recipes with beans and vegetables.
Lisää kasviksia ruokavalioosi leipoen
Pavut sisältävät paljon proteiinia, ja ne pitävät nälän loitolla. Joten miksi et käyttäisi niitä myös leivonnassa?
Tässä kirjassa hyödynnetään papujen ja muiden palkokasvien terveysvaikutuksia lisäämällä niitä kuohkeisiin sämpylöihin, rapeisiin näkkileipiin ja herkullisiin pizzapohjiin. Papua voi piilottaa myös piirakoihin ja makeisiin leivonnaisiin (älä kuitenkaan kerro tätä vieraillesi, ennen kuin he ovat maistaneet!).
Miltä kuulostaisivat esimerkiksi mungpapuja ja pähkinöitä sisältävä kauraleipä, linssejä ja mangoa sisältävät eväspatukat, vaaleat sämpylät kikherneistä tai marjainen mantelipiirakka valkoisista pavuista? Erilaiset kasvikset sopivat erityyppisiin ohjeisiin, ja tässä kirjassa annetaan ohjeet niiden herkulliseen ja onnistuneeseen yhdistelemiseen. Suuri osa kirjan resepteistä sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Lina Wallentinson |
Co-authors | Photographs by: Lennart Weibull Translated by: Laura Beck |
Title | Papua leipään ja leivonnaisiin |
Original title | Baka med bönor |