Lina Wallentinson : Papua leipään ja leivonnaisiin

Papua leipään ja leivonnaisiin innostaa hyödyntämään palkokasvien terveysvaikutuksia leivonnassa. Kirjan resepteissä papujen ja kasvisten yhdistely tuottaa monipuolisia ja maistuvia leipomuksia.
Lisää kasviksia ruokavalioosi leipoen
Pavut sisältävät paljon proteiinia, ja ne pitävät nälän loitolla. Joten miksi et käyttäisi niitä myös leivonnassa?
Tässä kirjassa hyödynnetään papujen ja muiden palkokasvien terveysvaikutuksia lisäämällä niitä kuohkeisiin sämpylöihin, rapeisiin näkkileipiin ja herkullisiin pizzapohjiin. Papua voi piilottaa myös piirakoihin ja makeisiin leivonnaisiin (älä kuitenkaan kerro tätä vieraillesi, ennen kuin he ovat maistaneet!).
Miltä kuulostaisivat esimerkiksi mungpapuja ja pähkinöitä sisältävä kauraleipä, linssejä ja mangoa sisältävät eväspatukat, vaaleat sämpylät kikherneistä tai marjainen mantelipiirakka valkoisista pavuista? Erilaiset kasvikset sopivat erityyppisiin ohjeisiin, ja tässä kirjassa annetaan ohjeet niiden herkulliseen ja onnistuneeseen yhdistelemiseen. Suuri osa kirjan resepteistä sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Lina Wallentinson |
Muut tekijät | Valokuvat: Lennart Weibull Kääntänyt: Laura Beck |
Teoksen nimi | Papua leipään ja leivonnaisiin |
Alkuteos | Baka med bönor |