Mikko Salmi : Kippis! : ravintolan olutkäsikirja

€17.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-KIPP-E1F411
See all options
This summary was created using AI. This feature is still under development, but it aims to provide concise and easily understandable information about products.
Fiki-maskotti

Mikko Salmen kattava opas kokoaa yhteen oluen valmistuksen, säilytyksen ja arvioinnin olennaisimman tiedon ravintola-alan näkökulmasta. Kirja tarjoaa käytännönläheistä ja yleistajuista tietoa niin olutharrastajille kuin alan ammattilaisille.

Click to see Finnish description

More Information
Categories
AuthorMikko Salmi
TitleKippis! : ravintolan olutkäsikirja
SKUP-KIPP-E1F411
Keywordsvalmistus, historia, ravintolat, olut, panimoteollisuus, vertailu, mallasjuomat, anniskelu, aistinvarainen arviointi, säilytys, raaka-aineet, ravintola-ala, varastointi, panimot
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja