Mikko Salmi : Kippis! : ravintolan olutkäsikirja
17,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KIPP-E1F411

Mikko Salmen kattava opas kokoaa yhteen oluen valmistuksen, säilytyksen ja arvioinnin olennaisimman tiedon ravintola-alan näkökulmasta. Kirja tarjoaa käytännönläheistä ja yleistajuista tietoa niin olutharrastajille kuin alan ammattilaisille.
Uudentyyppinen oppikirja yhdistää ammattilaisen tarvitseman tiedon ja olutharrastajaa miellyttävän, kansantajuisen lukukokemuksen samoihin kansiin. Teos on räätälöity palvelemaan nykyisiä ja tulevia ravintola-alan ammattilaisia, mutta se soveltuu loistavasti myös jokaisen oluenharrastajan käsikirjaksi. Kirja tarjoaa tiivistä faktaa mm. oluttyyleistä, oluen tarjoilemisesta, varastoinnista, oluen arvioinnista ja maistamisesta sekä hanoista, laitteista ja hygieniasta. Teoksessa nähdään olut suomalaisena ja hyvin käytännönläheisenä juomana.
Kirjoittajana on useissa suomalaisissa panimoissa oluenpanijana työskennellyt Mikko Salmi, joka on kouluttanut ravintola-alan ammattilaisia sekä restonomipiskelijoita lukuisilla olutkursseilla.
Kirjoittajana on useissa suomalaisissa panimoissa oluenpanijana työskennellyt Mikko Salmi, joka on kouluttanut ravintola-alan ammattilaisia sekä restonomipiskelijoita lukuisilla olutkursseilla.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Mikko Salmi |
| Teoksen nimi | Kippis! : ravintolan olutkäsikirja |
| SKU | P-KIPP-E1F411 |
| Avainsanat | valmistus, historia, ravintolat, olut, panimoteollisuus, vertailu, mallasjuomat, anniskelu, aistinvarainen arviointi, säilytys, raaka-aineet, ravintola-ala, varastointi, panimot |
