Pirjo-Liisa Penttilä : Ruoan riskit

As low as €5.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-RUOA-167E24
See all options
This summary was created using AI. This feature is still under development, but it aims to provide concise and easily understandable information about products.
Fiki-maskotti

Ruoan riskit valottaa ruoan laatuun, mikrobiologiseen turvallisuuteen ja elintarvikkeiden turvallisuutta koskeviin kysymyksiin liittyviä haasteita käytännönläheisesti ja selkeästi. Kirjassa käsitellään ruokamyrkytysten syitä, erityisryhmien vaatimuksia sekä terminologiaa, johon kuluttaja törmää ruokaturvallisuuskeskusteluissa.

Click to see Finnish description

More Information
Categories
AuthorPirjo-Liisa Penttilä
TitleRuoan riskit
SKUP-RUOA-167E24
Keywordsruoanvalmistus, ruoka-aineet, terveysvaikutukset, ympäristöhaitat, ruokavaliot, ravitsemus, ruoka, ravintoaineet, ravinto, laatu, terminologia, turvallisuus, erityisryhmät, elintarviketeollisuus, allergia, diabetes, ravitsemusneuvonta, riskit, elintarviketurvallisuus, elintarvikkeet, hormonit, geenitekniikka, ylipaino, laktoosi-intoleranssi, ruokamyrkytys, aineenvaihduntahäiriöt, ruoka-allergia, lisäaineet, antioksidantit, torjunta-aineet, elintarvikehygienia, terveysriskit, sairaudet, tuoteturvallisuus, vaaralliset aineet, ravitsemushoito, Nutrition, elintarvikevalvonta, karsinogeenit, nutrition physiology, Food Additives, salmonelloosi, kolibakteerit, food contamination, karoteenit, Salmonella-bakteerit
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja