Pirjo-Liisa Penttilä : Ruoan riskit
As low as €5.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-RUOA-167E24

Ruoan riskit valottaa ruoan laatuun, mikrobiologiseen turvallisuuteen ja elintarvikkeiden turvallisuutta koskeviin kysymyksiin liittyviä haasteita käytännönläheisesti ja selkeästi. Kirjassa käsitellään ruokamyrkytysten syitä, erityisryhmien vaatimuksia sekä terminologiaa, johon kuluttaja törmää ruokaturvallisuuskeskusteluissa.
Click to see Finnish description
| Categories | |
|---|---|
| Author | Pirjo-Liisa Penttilä |
| Title | Ruoan riskit |
| SKU | P-RUOA-167E24 |
| Keywords | ruoanvalmistus, ruoka-aineet, terveysvaikutukset, ympäristöhaitat, ruokavaliot, ravitsemus, ruoka, ravintoaineet, ravinto, laatu, terminologia, turvallisuus, erityisryhmät, elintarviketeollisuus, allergia, diabetes, ravitsemusneuvonta, riskit, elintarviketurvallisuus, elintarvikkeet, hormonit, geenitekniikka, ylipaino, laktoosi-intoleranssi, ruokamyrkytys, aineenvaihduntahäiriöt, ruoka-allergia, lisäaineet, antioksidantit, torjunta-aineet, elintarvikehygienia, terveysriskit, sairaudet, tuoteturvallisuus, vaaralliset aineet, ravitsemushoito, Nutrition, elintarvikevalvonta, karsinogeenit, nutrition physiology, Food Additives, salmonelloosi, kolibakteerit, food contamination, karoteenit, Salmonella-bakteerit |
