Sakke Yrjölä : Kalankäsittelyn opas

Sakke Yrjölä’s comprehensive guide presents fish anatomy, techniques, and essential tools with stunning illustrations. Discover practical tips for making the most of Finnish fish catches.
Opi käsittelemään kalasaalis
Upeasti kuvitettu kotimainen tietokirja opastaa hyödyntämään lähirantojen saaliit. Kaikki Suomessa esiintyvät kalalajit ovat syötäviä. 20 kalalajin yksityiskohtaisesti piirretty ruotorakenne auttaa mökkirannan perkaajaa leikkaamaan tervellisestä villikalasta parhaat palat käyttöön. Kuinka sorva tai särkikala fileoidaan? Mitä tehdään pienen lahnan ruodoille? Kokenut kalastaja myös paljastaa kirjassa parhaat kalareseptinsä.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Sakke Yrjölä |
Co-authors | Illustrated by: Sakke Yrjölä Photographs by: Sakke Yrjölä |
Title | Kalankäsittelyn opas |
Keywords | fileointi, kalastus, ruoanvalmistus |