Sakke Yrjölä : Kalankäsittelyn opas

Sakke Yrjölän kattava opas esittelee kalankäsittelyn anatomian, tekniikat ja tarvittavat välineet upeiden kuvien kera. Löydä parhaat käytännön vinkit, jotta voit hyödyntää kotimaiset kalasaaliit monipuolisesti.
Opi käsittelemään kalasaalis
Upeasti kuvitettu kotimainen tietokirja opastaa hyödyntämään lähirantojen saaliit. Kaikki Suomessa esiintyvät kalalajit ovat syötäviä. 20 kalalajin yksityiskohtaisesti piirretty ruotorakenne auttaa mökkirannan perkaajaa leikkaamaan tervellisestä villikalasta parhaat palat käyttöön. Kuinka sorva tai särkikala fileoidaan? Mitä tehdään pienen lahnan ruodoille? Kokenut kalastaja myös paljastaa kirjassa parhaat kalareseptinsä.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Sakke Yrjölä |
Muut tekijät | Illustrated by: Sakke Yrjölä Photographs by: Sakke Yrjölä |
Teoksen nimi | Kalankäsittelyn opas |
SKU | P-KALA-392A80 |
Avainsanat | fileointi, kalastus, ruoanvalmistus |