Tuija Tuomaala (suom.) : Gluteenitonta herkullista

As low as €9.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-GLUT-3B006B
See all options

Helppoja ja herkullisia ohjeita gluteenittomiin pääruokiin, lisäkkeisiin, jälkiruokiin ja leivonnaisiin.

Gluteeni on viljan sisältämä valkuaisaine, joka joillekin ihmisille aiheuttaa keliakiaksi nimetyn suolistosairauden. Viimeisten sadan vuoden aikana on kehitetty tehoviljelyyn soveltuvia viljalajikkeita, etenkin vehnälajikkeita, joiden valkuaispitoisuus on suuri. Tämä on johtanut keliakiaoireiden lisääntymiseen.

Keliakiaa hoidetaan ruokavaliolla, mutta gluteenittoman dieetin noudattaminen ei tarkoita, että pitäisi viettää tunteja tekemällä monimutkaista ja mautonta ruokaa. Hankittuaan vähän tietoa ja käyttämällä hiukan mielikuvitusta voi nauttia niin ruoanlaitosta kuin syömisestä edelleen rajoituksista huolimatta.

Kirjan ohjeista on apua myös juhlien järjestäjille!

* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.

More Information
Categories
AuthorTuija Tuomaala (suom.)
TitleGluteenitonta herkullista
Original titleThe gluten-free cookbook
Keywordsruokaohjeet, ruokavaliot, erikoisruokavaliot, keliakia, Tuija Tuomaala
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja