20+12 muotoilutarinaa Helsingistä - Muotoilutarinaa Helsingistä

Alkaen 14,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-20-1-9D241C

Millaiselta Helsinki näyttää muotoilijan silmin? Mistä luovan alan tekijät ammentavat ideansa, ja minkälaisesta kaupungista he haaveilevat"

20 + 12 muotoilutarinaa Helsingistä kokoaa eri alojen suunnittelijoita ja vaikuttajia pohtimaan Helsingin luovaa antia ja kulttuuria omista lähtökohdistaan. Muun muassa keraamikko Kristina Riska, graafikko Pablo Steffa, teollinen muotoilija Naoto Niidome ja Artekin toimitusjohtaja Mirkku Kullberg paljastavat, mikä heitä motivoi ja keitä ja mitä he arvostavat - ja mitä Helsingin muotoilussa on säilyttämisen arvoista.

20 haastattelusta ja 12 kirjoituksesta koottu teos kattaa laajan kirjon muotoilun eri alueita: tekstiilit ja muoti, arkkitehtuuri, ruoka, virtuaalinen muotoilu, teollinen muotoilu, lasi ja keramiikka... Tarinat rohkaisevat katsomaan tuttuakin kaupunkia uusin silmin ja näkemään muotoilun merkityksen kaupunkilaisten arjessa: jopa helsinkiläiset löytävät kirjasta yllättäviä ja kiinnostavia yksityiskohtia kotikaupungistaan.

20 + 12 muotoilutarinaa Helsingistä julkaistaan samanaikaisesti myös englanninkielisenä laitoksena. Kirja on ainutlaatuinen muisto designpääkaupunkivuoden vieraille, tulevat he sitten läheltä tai kaukaa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
Teoksen nimi20+12 muotoilutarinaa Helsingistä - Muotoilutarinaa Helsingistä
Kielisuomi
Muut tekijätKatja Hagelstam & Pietke Visser ym.
Verokanta-
Avainsanatkuvateokset, arkkitehtuuri, muotoilu, muotoilijat, kaupunkikulttuuri, taide, rakennukset, taiteilijat, vaikutteet, maisema, kaupunkikuva, kaupunkiympäristö, kaupunkitila, suunnittelijat, konst, arkitektur, bildverk, stadskultur, stadsbild, stadsmiljö, formgivning
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja