Kirjoja ja kirjahyllyjä

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpaan antikvariaattiin!

• maailman suurin suomenkielisten kirjojen verkkokauppa

• helppokäyttöinen niin tietokoneella kuin mobiilissakin

• jatkuvasti kasvava valikoima kirjallisuutta

Finlandia Kirja

Divari jossa tilaaminen ja maksaminen on helppoa ja nopeaa - myös mobiilissa!

• Suomen 2. paras verkkokauppa 2018

• todella kattavat toimitus- ja maksutavat

• postitus viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä

• kaikki lähetykset pakataan huolellisesti

• toimitukset ympäri maailman

Finlandia Kirja

Luotettava ja palveleva
antikvaarinen kirjakauppa

• kaikki tuotteet tarkasti hyllytettynä omassa varastossa

• huolellisesti kuntoluokitellut tuotteet kattavilla tuotetiedoilla

• jo yli 140.000 toimitettua tuotetta

• yli 40.000 tyytyväistä asiakasta

• AAA-luottoluokitus (Bisnode 2017)

Finlandia Kirja

Kattavin antikvaaristen
kirjojen valikoima

• yli 240.000 tuotetta korkealaatuisilla tuotekuvilla

• paljon harvinaisia kirja-aarteita ja keräilykappaleita

• kirjoja laajasti eri aihepiireistä

• myös runsaasti lukuromaaneja pikkurahalla

 


 BLOGI - tutustu Finlandia Kirjan ainutlaatuiseen antikvariaattiblogiin!


Finlandia Kirja on netissä toimiva antikvariaatti ja kirjadivari

Finlandia Kirja on suomalainen kirjakauppa, joka on samalla koko Pohjoismaiden suurin antikvariaatti ja maailman suurin suomenkielisen kirjallisuuden verkkokauppa. Löydät kirja-aarteet ja keräilykappaleet helposti verkkokauppamme sivuilta, ja tilaat ne kotiin helposti ja nopeasti. Finlandia Kirja mahdollistaa etsimiesi käytettyjen kirjojen löytämisen ilman lukuisien eri divarien läpikäymistä tai moninkertaisten postikulujen maksamista eri verkkoantikvariaateille. Finlandia Kirjan verkkokaupasta tilaat vanhat kirjat edullisesti ja vaivattomasti. Tarkka kirjojen varastointijärjestelmä ja keskittyminen pelkästään verkkokauppaan takaavat, että meillä on myös lähettää tilaamasi luettava – oli kyseessä sitten yksi tai useampi kirja, kirjasarja, lehti tai sarjakuva. Saat myös todelliset keräilyaarteet omaan hyllyysi luotettavasti ja huolellisesti pakattuna. Yleisantikvariaattina Finlandia Kirja tarjoaa netin laajimman valikoiman kirjoja eri aihealueista. Asiakaspalvelumme palvelee mielellään kaikissa kirjojen ostoa tai myyntiä, tuotetietoja, tilaamista tai muuta asiaa koskevissa kysymyksissä niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin - otathan yhteyttä!

 

Miten Finlandia Kirjan antikka toimii?

Jos etsit aivan erityistä kirjaa tai tietyn kirjailijan teoksia, voit hakea niitä suoraan verkkokaupan yläosan hakukentän avulla. Jos kiinnostuksesi koskee tiettyä aihetta tai vaikkapa tietyn lajin kaunokirjallisuutta, voit selata tuotteita aihepiireittäin, ja tutustua kirjan ominaisuuksiin kattavien ja huolellisesti laadittujen tuotekuvausten sekä kuntoluokittelujen avulla. Löydettyäsi haluamasi kirjat saat tilattua ne muutamalla klikkauksella ja halutessasi vaikka suoraan kotiin toimitettuna. Maksaminen onnistuu kaikilla yleisimmillä maksutavoilla verkko- ja korttimaksusta paperilaskuun ja bittirahasta PayPaliin. Kirjatilaukset postitetaan päivittäin, joten kaivattua lukunautintoa ei tarvitse kauaa odottaa. Finlandia Kirja -nettikauppa toimii hyvin myös mobiiliversiona, joten voit tilata kirjat missä tahansa oletkin myös kännykällä tai tabletilla. Jos olet kiinnostunut kirja-arvonnoista ja kampanja-alennuksista, toivotamme sinut tervetulleeksi seuraamaan meitä Facebookissa! Toivomme Sinun olevan niin tyytyväinen verkkokauppaamme, että haluat suositella meitä myös ystävillesi. Rekisteröidyttyäsi lahjoitammekin Sinulle ostosrahaa kaikkien kutsumiesi uusien asiakkaiden ostoksista - lue lisää! Jos haluat lukea tai kirjoittaa kokemuksia verkkokaupastamme, voit tehdä sen kirjakaupat.fi -palvelussa, missä Finlandia Kirja -antikvariaatti on mukana ainoana käytettyjen kirjojen kauppana.

Nettikirjakauppa tarjoaa laajan valikoiman luettavaa - niin käytetyt kirjat kuin uudetkin teokset

Tietokirjallisuus – faktaa menneiltä ajoilta nykypäivään

Finlandia Kirja on nettiantikvariaatti, jonka hyllyt pursuavat vuosikymmenten ja –satojen aikana julkaistuja teoksia laidasta laitaan eri aihepiireistä. Meillä on valtava valikoima mm. historiaa ja sotahistoriaa, luonnontieteitä, oikeustiedettä ja liiketaloutta sekä erilaista harrastekirjallisuutta. Antikvaarinen kirjakauppa tarjoaakin tavanomaista kirjakauppaa monipuolisemman ja jännittävämmän tutkimusmatkan eri aihealueista julkaistun kirjallisuuden pariin. Vanhat kirjat sisältävät paljon sellaista tietoa, jota uudemmista julkaisuista voi olla mahdotonta löytää. Jos et tiedä etsimäsi kirjan tarkkaa nimeä, voit hakea myös pelkällä asiasanalla - nettikauppa näyttää sinulle valikoiman aihetta käsittelevää kirjallisuutta.

Tietokirjallisuus »

Kaunokirjallisuus – lukemattomia tarinoita Päätalosta Tolkieniin

Antikvariaatistamme löytyy valtava määrä aihealueittain jaoteltuja romaaneja, elämäkertoja, runoutta sekä myös vanhoja keräilyharvinaisuuksia. Mikään ei vie ajatuksia muualle päivän hektisyydestä niin kuin kunnon tarina. Kuten Finlandia Kirjan antikvaari Matti Pietilä on tokaissut: ”Ihmisen pitäisi päästä työpäivän jälkeen latautumaan kaikelta siltä valo- ja melusaasteelta, jolla meitä nykyään kuormitetaan kännyköistä, tableteista, kannettavista ja myös e-kirjan lukulaitteista, joista jokainen vaatii käytön jälkeen lataamista – ota perinteinen kirja käteesi ja siirryt heti toiseen maailmaan lataamaan myös omia akkujasi!”. Finlandia Kirjalta löytyy varmasti luettavaa jokaiseen makuun, sillä yleisantikvariaattina pyrimme palvelemaan kaikkia lukevia asiakkaitamme lukumieltymyksistä riippumatta. Rakastat sitten klassikkoromaaneja tai romanttisia kirjoja, jännäreitä tai fantasiakirjallisuutta – meiltä löytyy sitä kaikkea! E-kirjat löydät yhteistyökumppanimme eLibriksen laajasta valikoimasta.

Kaunokirjallisuus »

Lastenkirjat, nuortenkirjat ja sarjakuvat

Finlandia Kirja tarjoaa jännittävää ja hauskaa luettavaa myös lapsille ja nuorille. Nuoriso lukee nykyään eniten fantasia- ja science fiction –kirjallisuutta, ja sitä divaristamme löytyy kymmeniä hyllymetrejä – enemmän kuin yhdeltäkään muulta kirjakaupalta Suomessa. Suuri osa niistä on huippukuntoisia ja jopa uudenveroisia teoksia, joista löydät helposti myös upeita lahjaideoita. Valikoimastamme voit löytää myös aarteita; niitä lapsuudesta tuttuja, mutta ajan myötä kadonneita tai hajonneita satuklassikoita ja ajattomia kertomuksia. Myös sarjakuvia antikvariaatistamme löytyy tuhansia. Painopisteenä meillä on erityisesti hyväkuntoiset sarjakuva-albumit, mutta myös Aku Ankan taskukirjoja, mangaa ja lännensarjoja löytyy vinot pinot.

Lapset ja nuoret »
Sarjakuvat »

  Loading...