Tilaaminen ulkomaille

Tilaaminen kaupastamme onnistuu helposti ympäri maailman. Lähetykset postitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä, ja tarjoamme useita maksu- ja toimitustapoja. Tuotteet pakataan aina huolellisesti hyvin suojaaviin pahvikuoriin tai -laatikoihin, jotta lähetyksesi pääsee turvallisesti perille. Kun tilauksesi on lähetetty, saat meiltä vahvistuksen tekstiviestillä sekä lähetyksen seurantalinkin sähköpostiisi (huom. seurantalinkki ei koske kirjelähetyksiä, joilla ei ole seurantaa).

Maksutavat

Maksutapoina tarjoamme pankki- ja luottokortit (Visa, MasterCard ja American Express), suomalaiset verkkopankit sekä PayPalin. Suomalaisten asiakkaiden on myös mahdollista maksaa laskulla tai erämaksulla (kunhan pysyvä osoite ja laskutusosoite on Suomessa). Tarkemmat lisätiedot löydät toimitus- ja maksuehdoista.

Toimitukset

Lähetämme tilauksesi seuraavana arkipäivänä tilaamisesta. Toimitustapavaihtoehtoina on tarjolla tilauksen koosta ja kohdemaasta riippuen kirje- ja pakettivaihtoehtoja. Kaikki saatavilla olevat toimitustavat ja toimitusaika-arviot löydät listattuna kassalla.

Manner-Euroopan alueella tarjoamme GLS:n toimittaman paketin alle 3 kg lähetyksiin hintaan 9,9 €. Paketti toimitetaan pääsääntöisesti kotiovelle (pl. Ruotsi, missä lähetykset toimitetaan noutopisteille).

Mikäli haluat hyödyntää PayPalin tai luottokortin tarjoamaa ostajan suojaa, ethän valitse toimitustavaksi kirjetoimitusta, sillä kirjeiden perille saapimista ei lähetyksen seurannan puuttumisen vuoksi voida todentaa.

Toimitusrajoitukset

Toistaiseksi emme toimita seuraaviin maihin:

  • Iso-Britannia (brexitistä johtuvien tulliongelmien vuoksi)
  • Monaco (tullirajoitusten vuoksi)
  • Venäjä ja Valko-Venäjä (Ukrainan sodasta seuranneiden seikkojen vuoksi)

Erilaiset tullirajoitukset vaihtelevat maittain, ja muutoksia saattaa tapahtua nopeallakin aikataululla. Joissain maissa on myös rajoitettu tiettyjen aihealueiden julkaisujen lähettämistä (esim. Kiinassa tietty poliittinen kirjallisuus). Tarkistathan tarkemmat maakohtaiset tiedot Postin sivuilta ennen tilauksen tekemistä. Finlandia Kirja ei ota vastuuta lähetyksen viivästymisestä/katoamisesta/palautumisesta tai näistä aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista, mikäli syynä on kohdemaan tullirajoituksia rikkovan sisällön tilaaminen.

 Muuta huomioitavaa

  • Covid-19 saattaa aiheuttaa kansainvälisiin toimituksiin toisinaan tuntuvia viivästyksiä postireittien äkillisten muutosten vuoksi. Näihin on hyvä varautua etenkin kaukaisempiin maihin tilattaessa.
  • Varmistathan osoite- ja yhteystietojen oikeellisuuden tilatessasi. Kansainvälisissä lähetyksissä virheellisten osoitetietojen selvittäminen on usein hyvin hidasta ja saattaa pahimmillaan aiheuttaa lähetyksen katoamisen kokonaan. Finlandia Kirja ei ota vastuuta lähetyksestä, joka katoaa tilaajan antaman virheellisen osoitteen takia.
  • Lähetyksen perille menon varmistamiseksi tarvitsemme vastaanottajan matkapuhelinnumeron, sillä saapumisilmoitukset lähetetään yleensä tekstiviestillä. Kuljetusyhtiö ei välttämättä soita kohdemaassa vastaanottajalle, mikäli puhelinnumero ei ole paikallinen. Pyrithän siis käyttämään kohdemaan puhelinnumeroa. Lisääthän mukaan myös kansainvälisen suuntanumeron (esim. +358401234567).

Mikäli sinulla herää kysyttävää tilaamiseen liittyen, voit olla kaikissa tilanteissa yhteydessä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse posti(at)finlandiakirja.fi, yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse +358 40 541 9287. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8–15.

☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja